سردار احمد ذوالقدر در جلسه شورای اداری شهرستان رباط کریم با تبیین عملیات های روانی و نظامی دشمن در طی ۴۴ سال گذشته، جنگ ترکیبی سال ۱۴۰۲ علیه نظام مقدس اسلامی را پیچیده ترین و گسترده ترین حرکت دشمن علیه ملت ایران خواند
سردار احمد ذوالقدر در جلسه شورای اداری شهرستان رباط کریم با تبیین عملیات های روانی و نظامی دشمن در طی ۴۴ سال گذشته، جنگ ترکیبی سال ۱۴۰۲ علیه نظام مقدس اسلامی را پیچیده ترین و گسترده ترین حرکت دشمن علیه ملت ایران خواند و گفت: در سال گذشته هیچ صحنه و پهنه ای نبود که دشمن برای آن برنامه ریزی نکرده باشد اما مردم از آن فتنه حمایت نکردند و دشمنان شکست خوردند .
فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران قدرت ایران اسلامی را دلیل دراز کردن دست دوستی اجانب و دشمنان به سوی ایران دانست و تصریح کرد:اتحاد، مقاومت، امید و بصیرت ما را در همه عرصه ها در برابر دشمنان به پیروزی رسانده و ما اکنون نه تنها یک ملت واحد بلکه یک امت واحده ی جهانی هستیم.