چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 7 دي 1401
کد 9364

دیدارگروهای مطالبه گری شهرستان رباط کریم با فرماندار

گروهای مطالبه گری شهرستان رباط کریم با فرماندار دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رباط کریم :این گروه متشکل از جوانان و بانوان شهرستان رباط کریم است و با توجه به عنایت به منویات مقام معظم رهبری گروهای مطالبه گری درکل کشور وشهرستانهای استان تهران تشکیل شداست وهدف آن حضور در بین مردم در چهار چوب قانون است و این گروها می توانند انتقال دهنده مشکلات به مسئولان باشند.
. در این دیدار دکتر احمدی فرماندار شهرستان رباط کریم گفت: رسالت و آینده کشور در دست جوانان است و این جوانان هستند که با علم آگهی بخشی کشور را نجات می دهند. وی افزود: مسئولان نباید دنبال رو حاشیه ها باشند و شهرستان رباط کریم پتانسیل های خوبی دارد وهمه ما باید در راه آبادانی و برداشتن قدم های بزرگ باشیم
. فرماندار رباط کریم گفت: گروه ها وتشکلهایی که در چهار چوب قانون اساسی فعالیت می‌کنند مورد حمایت مسئولان است. احمدی در ادامه گفت :در شهرستان کارهای انجام نشده زیادی است و ما به صورت اولویت بندی پیگیر تک تک کاستی ها هستیم و امیدواریم در قبال این مسئولیتی که به ما واگذار شده است بتوانیم کام مردم شهرستان را شیرین کنیم.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 7 دي 1401
  • ساعت 12
  • توسط رضا موسی زاده/ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 7
Aa