فرماندار شهرستان رباط کریم با حضور سرزده در مرکز تعویض پلاک شهرستان رباط کریم از نزدیک در جریان خدمات دهی و مشکلات این مرکز قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم ؛ فرماندار شهرستان در این بازدید گفت : با سامانه ای شدن نوبت دهی در مراکز تعویض پلاک از ازدحام جمعیت جلوگیری شده وباید با تدابیر لازم برای کاهش تراکم بیشتر جمعیت و تجمع مردم در سالن انتظار از ورود افراد همراه و متفرقه جلوگیری شود تا کار مردم بهتر انجام گیرد.
احمدی یادآور شد: تمام نهادها و دستگاهها ملزم به جلب رضایت و ارایه خدمات بهتر به مردم هستند.
در ادامه فرماندار شهرستان در بازدید از قسمت های مختلف در جریان مشکلات این مرکز قرار گرفت و با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما ونبود سیستم گرمایشی و گاز دستورات لازم جهت نصب گاز شهری به این مرکزتعویض پلاک را صادر کرد.
در این بازدید سرهنگ کاظمی رئیس پلیس راهور شهرستان رباط کریم گزارشی از خدمات این مرکز به مردم ارایه داد.