سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 17 آذر 1401
کد 9333

رئیس جمهور از روند احداث خط مترو پرند بازدید کرد

رئیس جمهور در نخستین برنامه سفر یک روزه خود به شهرستان رباط کریم اولین بازدید را از روند احداث خط مترو شهر جدید پرند آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رباط کریم ، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی با حضور در ایستگاه متروی شهر پرند که‌ از فرودگاه امام خمینی (ره) به سمت شهر پرند احداث شده بازدید کرد و در جریان روند احداث و پیشرفت فیزیکی متروی این شهر قرار گرفت.
 
سال‌ها است که ساکنان شهر پرند منتظر رسیدن مترو به شهرشان هستند، و شهرستان رباط‌کریم به خصوص شهر پرند بیشترین ساخت مسکن دولتی را در خود جای داده و به یکی از نقاط مهاجر پذیر کشور و استان تهران تبدیل شده است.
رئیس جمهور در جریان بازدید از این پروژه مسئولان را مکلف کرد تا به فوریت بخش باقیمانده این پروژه را تکمیل کنند تا مردم این شهرستان از آن بهره‌مند شوند.
مسئولان این پروژه وعده داده اند متروی پرند خرداد ماه سال آینده آماده بهره‌برداری شود.
 
احداث و بهره برداری از خط مترو پرند می تواند شرایط را برای تردد و حمل و نقل اهالی رباط کریم به خصوص ساکنان شهر پرند را تسهیل کند.
 
به طور میانگین روزانه ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر میان شهر پرند و تهران در تردد هستند و با بهره برداری از خط مترو، عبور و مرور آنان بهبود می یابد.
 
 خط مترو مورد نظر از ایستگاه شاهد در خط یک مترو منشعب شده است و با طی مسیر ۵۰ کیلومتری با پنج ایستگاه به شهر پرند می‌رسد. ۳۰ کیلومتر خط اول متروی پرند با ایستگاه‌های شهر آفتاب و فرودگاه امام خمینی(ره) به بهره‌برداری رسیده و ۲۰ کیلومتر پایانی آن در حال احداث است.
 
عملیات اجرایی احداث مترو پرند سال ها پیش توسط مسئولان آغاز شده و در این مدت به‌ دلایل گوناگون این طرح مورد بهره‌برداری قرار نگرفته است که‌ در دولت انقلابی تست سرد آن انجام‌ شد و به‌ زودی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 17 آذر 1401
  • ساعت 11
  • توسط رضا موسی زاده/ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 5
Aa