فرماندار رباط کریم در جلسه هماهنگی شورای بانگها با اشاره به مراجعه مردم به فرمانداری در راستای سهل انگاری بانکها در خدمات رسانی گفت: تکریم ارباب رجوع و تسهیل در ارائه خدمات باید در اولویت کار بانکهای این شهرستان قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رباط کریم : امید احمدی روز شنبه در جلسه شورای هماهنگی بانکهای شهرستان رباط کریم اظهار داشت: شهرستان رباط کریم یکی از قطب های صنعتی کشور است وبشترین واحد های صنعتی استان تهران را دارد واین شرکتها می تواند پتانسیل خوبی از لحاظ تامین منابع مالی برای بانکها باشد.
وی افزود : بانکهای منطقه دنبال بازاریابی نیستند و مهم ترین اصل و پایه یک بانک در بازاریابی مشتری است رضایت و ارائه خدمات سریع یک عنصر اساسی در بازاریابی خدمات بانکی می باشد و این منطقه دارای بهترین فرصتها در تامین منابع برای بانکهای عامل است .
دکتر احمدی خاطرنشان کرد:بانکها بایستی ضمن اینکه برابر بخشنامه و دستورالعملهای بانک مرکزی از وام گیزندگان تضمینهای لازم را بگیرند، اما از سخت گیریهای بیمورد خودداری نمایندو می توان با قوانین موجود و نگاه مثبت در بانکها مشکلات معیشتی به ویژه پرداخت تسهیلات را رقم زد.
فرماندار رباط کریم در ادامه بیان داشت: با توجه به شرایط موجود شهرستان می طلبد بانکها بیشترین همکاری را در جهت بهرهمندی شهروندان از این تسهیلات داشته باشندو برعدم سخت گیری در پرداخت تسهیلات در کمترین زمان ممکن انجام دهند.
