پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 26 ارديبهشت 1401
کد 9117

برگزاری جلسه کارگروه ، آرد و نان شهرستان رباط کریم

امروز دوشنبه 26 اردیبهشت ،جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رباط کریم با محوریت تامین آرد سهمیه نانوایان و تشدید نظارت ها بر فعالیت خبازی ها ونانوایان سنتی به ریاست دکتر امید احمدی فرماندار و اعضای کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری رباط کریم ؛در این جلسه دکتر امید احمدی فرماندار شهرستان رباط کریم  با تاکید بر برخورد قاطع با مخل کنندگان بازار آرد و نان شهرستان اظهار نمود: ساماندهی نانوائی ها، تامین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویت های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان و کمیته نظارت این شهرستان درجهت رضایتمندی شهروندان باشد.

وی افزود : آرد اختصاص یافته به هر نانوایی باید پخت شود و با نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانوایی ها، نحوه توزیع سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد نانوایی ها تخصیص یابد.

گفتنی است در این جلسه موارد ذیل مورد مصوبه قرار گرفت

برای جلوگیری از تعطیلات خودسرانه و امکان نظارت ساعت کاری نانوایان به تناسب موقعیت مکانی و نوع پخت و میزان سهمیه توسط اداره صمت و غله شهرستان  تعیین و ابلاغ گردد همچنین در روزهای جاری مقرر شد ساعت کاری نانوایان افزایش یابد

مقرر گردید تیم های بازرسی برنانوایی ها  در شهرستان نظارت داشته واز ظرفیت های بسیج اصناف استفاده شودودر صورت تخلف گزارش تخلف نانوایی هااز سوی تعزیرات حکومتی  به فرمانداری اعلام گردد

 

مصوب شد در صورت تخلف هر یک از واحد های نانوایی مراتب برابر قانون نظام صنفی توسط اداره تعزیرات حکومتی رسیدگی و بنر با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی بر سر درب نانوایی  متخلف نصب گردد.

مقرر گردید اداره غله روزانه اطلاعات واحد هایی که اقدام به تخلیه آرد  نموده اند را به اداره صمت اعلام و بازرسین صمت و غله  در کمتر از 24 ساعت به واحدهای مربوطه مراجعه و برابر تاریخ ، تولید آرد و زمان تخلیه نسبت به شمارش آرد های تخلیه شده اقدام و موضوع  را صورتجلسه نمایند. بدیهی است تکرار آرد شماری در طول دهه برای پیش گیری از خروج آرد از نانواییها الزامی  میباشدو آرد های مکشوفه هم در شهرستان به سرعت در همان منطقه با نظارت اعضای کارگروه توزیع گردد

 

درادامه این جلسه بر قاطعیت دستگاه های نظارت در موضوع بازرسی از واحدهای خبازی تاکید و عنوان شد متصدیان نانوائیها در تمام زمان پخت در نانوائیها حضور داشته باشند و  نظارت بر واحدهای خبازی که توسط مباشرین اداره  می شوند تشدید شود وفرمانداری از کلیه اختیارات قانونی خود درحمایت از تصمیمات متخذه این حوزه استفاده خواهد نمود

وهمچنین در پایان این جلسه  ضمن اتخاذ تدابیر لازم برای ارائه خدمات متناسب در حوزه آرد و نان به شهروندان ، راهکارهای لازم جهت تامین نان در سطح  شهرستان و چند مصوبه دیگر در حوزه آرد و نان مورد موافقت اعضای کارگروه قرار گرفت.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 26 ارديبهشت 1401
  • ساعت 18
  • توسط رضا موسی زاده/ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 3
Aa