فرماندار رباط کریم صبح امروز در ادامه بازدید و دیدار از روستاها با حضور در روستای شهرآباد رباط کریم برای توسعه و پیشرفت از نزدیک در جریان مشکلات این روستا قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رباط کریم: دکتر امید احمدی بعد از بازدید میدانی با تشکیل جلسه با حضور دکترنظری بخشدار مرکزی، مهندس امینی رئیس بنیاد مسکن غرب استان تهران، رئیس اداره برق، رئیس آب و فاضلاب، ومنابع طبیعی، دهیار و اعضای شورای اسلامی دستور بررسی و رفع مشکلات روستا را صادر کرد.
فرماندار رباط کریم درحاشیه این جلسه گفت: در جمهوری اسلامی وظیفه هر کس مشخص است و شما دهیاران نماینده عالی دولت در روستاها هستید و باید تک تک کمبودها و مشکلات روستاها پیگیری و از طرف شما رفع گردد.
وی افزود :مسئولان نباید ققط حوزه کاری خود را وظیفه ذاتی بدانندو از مشکلات و مسائل دیگر چشمپوشی کند مدیر موفق کسی است که موضوعاتی که مربوط به خودش نیست پیشنهاد و از طریق ارگانها پیگیری ورفع نماید.
دکتر احمدی گفت: اگر در روستاها استعدادیابی عمومی صورت گیرد ومنافع مردم روستا در نظر گرفته شود مهاجرتی صورت نمیگیرد
نماینده عالی دولت در ادامه بیان داشت :شهرآباد میتواند به قطب دامپروری شهرستان تبدیل شود و دامپروری روستا از سنتی به صنعتی گسترش پیدا کند.
گفتنی است دراین جلسه موضوع لایروبی کانال فردیس وپیگیری سهم حق آبه از کانال مورد بررسی قرار گرفت همچنین درخواست حفر چاه برای استفاده کشاورزي ، تخصیص اعتبار برای روشنائی های وردی روستا، حمایت وکمک به دامداران درزمینه نهادهای دامی، روکش آسفالت جاده های ورودی ودیگر مشکلات موجود توسط بابا لویی دهیار روستا بیان تا تصمیمات لازم جهت آبادانی روستا گرفته شود.