پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 12 خرداد 1400
کد 8570

بازدید فرماندار شهرستان رباط کریم از انبار سیلوی شهید مدرس

فرماندار رباط کریم در بازدید سر زده از اداره غله و خدمات بازرگانی شهرستان گفت: انبار 120 هزار تنی سیلوی شهید مدرس ظرفیت بسیار خوبی برای نگهداری گندم و برنج شهرستان است.
به گزارش روابط عمومی فرماندار رباط کریم، نظام ملکشاهی به صورت سرزده این بار به سراغ اداره غله و خدمات بازرگانی شهرستان رفت و به همراه محمد ایقایی، رئیس اداره مذکور؛ از بخش های مختلف دیدن و پس از صبحت با پرسنل و کامیون داران حاضر، به سراغ انبار مخازن روغن رفت و بیان کرد: این انبار در مساحتی پنج هکتاری، قابلیت ذخیره و نگهداری 50 هزار تن روغن پالم، سویا و آفتابگردان در هفت مخزن را داراست که تا دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید و شهرستان از حیث انبار روغن از شهرهای هم جوار بی نیاز خواهد شد.


مقام عالی دولت در شهرستان در ادامه ضمن بازدید از انبار بسته بندی برنج با بیان خداقوت به پرسنل بخش مذکور عنوان کرد: این انبار روزانه ظرفیت بسته بندی 350 تن برنج را داراست و توانسته زمینه اشتغالزایی 130 نفر به صورت مستقیم را در سالی که مزین به نام تولید، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها است را فراهم نماید.
ملکشاهی در ادامه با اشاره به این که انبار 120هزار تنی سیلوی شهید مدرس ظرفیت بسیار خوبی برای نگهداری گندم و برنج شهرستان است، افزود: گندم یکی از برندهای شهرستان است که توجه به جمع آوری، ذخیره آن، جلوگیری از هدر رفت آن و سن زدگی از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 12 خرداد 1400
  • ساعت 14
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم
  • تعداد بازدید 61
Aa