فرماندار رباط کریم گفت: اتحادیه های صنفی كه فعالیت های صنفی مشابه و همگن دارند و فاقد توانمندی مالی كافی برای ایفای وظایف قانونی هستند با هدف تقویت و چابک سازی اد غام می شوند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم، نظام ملکشاهی در نخستین جلسه مشترک کمیسیون نظارتی شهرستان و بهبود کسب و کار که در محل حوزه فرماندار با حضور اعضا برگزار شد ضمن قدردانی از ایثارگران اقتصادی به ویژه اصناف به واسطه بیماری کرونا و سختی هایی که در این مسیر متحل شده اند، بیان کرد: 8 هزار و 500 صنف که پروانه کسب و کار فعالیت دارند به همراه هزار و 500 واحد که فاقد پروانه کسب هستند، 10 هزار صنف بزرگ و کوچک در شهرستان را در شهرستان تشکیل داده اند که در زمان شکننده بودن شهرستان در زمان کرونا با وجود شرایط سخت اقتصادی و مشکلات عدیده حادث شده اما همکاری لازم را با ستاد مدیریت کرونا ویروس انجام دادند که جای بسی قدردانی است.
نماینده عالی دولت در خصوص گشت های مشترک به ویژه بر نانوایی ها و بانک ها عنوان کرد: نظارت ویژه و مستمر توسط اکیپ های مشترک بر اصناف به خصوص بر نانوایی ها و بانک ها در دستور کار قرار گیرد. باید با مشارکت همگانی نا رضایتی ها را به حداقل برسانیم. مسئولان همگان سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و باید در اجرای قانونمند انتخابت به مثابه سردار انجام وظیفه نمایند.
وی درباره ترویج شور انتخاباتی توسط اصناف اظهار کرد: استفاده از فضای مجازی، فضاسازی شهری و تشویق به مشارکت حداکثری در راستای شور و نشاط سیاسی به عنوان وظیفه ای ملی در دستور کار همگان به ویژه اصناف قرار گیرد.
ملکشاهی در خصوص مشکل کد پستی جاده قرمز گفت: تعدادی از واحدهای صنفی مستقر در مرز شهرستان های رباط کریم و بهارستان قرار دارند که پروانه کسب و خدمات از شهرستان رباط کریم دریافت می کنند اما کد پستی محل کسبشان توسط شهرستان بهارستان صادر می شود که با توجه به این که منطقه مذکور جزو عناصر تقسیمات کشوری شهرستان دیار کریمان اس باید این مهم هر چه سریع تر توسط اداره پست اصلاح شود.
مقام عالی دولت در خصوص ادغام اتحادیه های صنفی نیز افرود: به موجب مصوبه هیات عالی نظارت بر سازمان های صنفی كشور، اتحادیه هایی كه همگن محسوب می شوند در راستای ارائه خدمات مطلوب تر و چابک سازی با یکحد یگر ادغام می شوند که در شهرستان شش تا از 21 اتحادیه مشابه در سال گذشته با یکدیگر مشترک شدند.