چهارشنبه 29 بهمن 1404
تاریخ : چهارشنبه 29 بهمن 1404
کد 10346

تأکید فرماندار رباط‌کریم در شورای فرهنگ عمومی بر تقویت نقش مساجد و افزایش رضایت‌مندی مردم

فرماندار شهرستان رباط‌کریم در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با تأکید بر اهمیت ماه مبارک رمضان و نقش محوری مساجد افزایش رضایت‌مندی مردم و مردمی‌سازی خدمات را از اولویت‌های اصلی دستگاه‌ها عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم؛ رضا آقاعلیخانی فرماندار شهرستان رباط‌کریم در جلسه شورای فرهنگ عمومی با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصتی ارزشمند برای تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانست.

وی با اشاره به جایگاه مساجد اظهار کرد: ماه رمضان بهار قرآن و بهار مساجد است و لازم است از ظرفیت این کانون‌های اثرگذار در طول سال، به‌ویژه در حوزه فعالیت‌های اعتقادی، عبادی و اجتماعی بهره‌گیری بیشتری شود.

فرماندار رباط‌کریم با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم فرهنگی افزود: تدوین نقشه راه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی و تعریف مأموریت برای دستگاه‌های متولی، امکان ارزیابی عملکرد و تحقق اهداف را در پایان سال فراهم می‌کند.

آقاعلیخانی همچنین توجه به نوجوانان و جوانان را از محورهای مهم فعالیت‌های فرهنگی دانست و بر برگزاری برنامه‌های خلاقانه از جمله نمایشگاه‌های قرآنی با مشارکت دانش‌آموزان تأکید کرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان رباط‌کریم در ادامه با اشاره به ضرورت مردمی‌سازی خدمات تصریح کرد: رضایت‌مندی مردم باید به‌عنوان مأموریت اصلی دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرد و مدیران با حضور میدانی و ارتباط مستقیم با مردم، زمینه ارتقای اعتماد عمومی را فراهم کنند.

رئیس شورای تامین شهرستان رباط‌کریم با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات شوراهای اسلامی نیز خاطرنشان کرد: استفاده از امکانات اداری و بیت‌المال در فعالیت‌های انتخاباتی ممنوع است و همه دستگاه‌ها موظف به رعایت دقیق قانون برای برگزاری انتخاباتی سالم و قانونمند هستند.

وی در پایان از تلاش اعضای شورای فرهنگ عمومی و مدیران دستگاه‌ها قدردانی کرد و بر استمرار هماهنگی‌ها برای پیشبرد برنامه‌های فرهنگی شهرستان تأکید نمود.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 29 بهمن 1404
  • ساعت 12
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 4
Aa