دوشنبه 24 آذر 1404
تاریخ : شنبه 22 آذر 1404
کد 10328

تکریم فرماندار شهرستان رباط‌کریم از بانوان شاغل در فرمانداری

فرماندار شهرستان رباط‌کریم در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر، از تمامی بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری تقدیر و تجلیل کرد.
به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان رباط‌کریم؛هم‌زمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و هفته گرامیداشت مقام زن، رضا آقاعلیخانی فرماندار شهرستان رباط‌کریم طی مراسمی با حضور سیاوش نوری معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، از تلاش‌ها و خدمات بانوان شاغل در مجموعه تقدیر کرد.

آقاعلیخانی در این مراسم با تبریک این مناسبت فرخنده، با اشاره به نقش بانوان در مجموعه اداری گفت: بانوان شاغل با دقت، ظرافت و مسئولیت‌پذیری مثال‌زدنی خود، همواره از پس مسئولیت‌هایی که به آنان واگذار می‌شود به بهترین شکل برمی‌آیند و حضور فعال و مؤثرشان در پیشبرد امور اداری، نقطه قوت مجموعه مدیریتی فرمانداری است.

وی همچنین با تأکید بر نقش بانوان به‌عنوان مادر و الگویی در خانواده و جامعه افزود:بانوان شاغل علاوه بر ایفای مسئولیت‌های اداری، با تربیت نسل آینده و هدایت خانواده‌ها، نقش مؤثری در شکل‌گیری جامعه سالم و پویا دارند و همین ویژگی ارزشمند، جایگاه آنان را در محیط کار و جامعه دوچندان می‌کند.

گفتنی است فرماندار شهرستان رباط‌کریم در این مراسم از امیر عباس زمانی نوجوان روشندل شهر که قاری قرآن و حافظ سه جزء قرآن کریم است تقدیر کرد.

در پایان این آیین، بانوان شاغل در فرمانداری با اهدای لوح مورد تجلیل قرار گرفتند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 22 آذر 1404
  • ساعت 10
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 7
Aa