دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 4 مرداد 1404
کد 10201

فرماندار رباط‌کریم: قطعی‌های بی‌برنامه آب و برق مردم را کلافه کرده / پاسخ‌گویی و مدیریت منسجم انتظار حداقلی مردم است

در حالی که شهروندان شهرستان رباط‌کریم همچون بسیاری از نقاط کشور با قطعی‌های مکرر و بی‌برنامه آب و برق مواجه‌اند، فرماندار این شهرستان خواستار پاسخ‌گویی صریح و اطلاع‌رسانی دقیق از سوی دستگاه‌های مسئول شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم؛رضا آقاعلیخانی، فرماندار شهرستان رباط‌کریم با ابراز نگرانی از تکرار قطعی‌های بی‌اطلاع آب و برق در روزهای اخیر، گفت: اگرچه محدودیت منابع و شرایط بحرانی آب و برق در سراسر کشور وجود دارد، اما آنچه مردم را بیشتر ناراحت می‌کند، نبود اطلاع‌رسانی دقیق و مدیریت منسجم است.

وی افزود: در گرمای تابستان، قطعی‌های بدون اعلام قبلی نه‌تنها آسایش خانواده‌ها را سلب کرده بلکه فعالیت مشاغل، ادارات، مراکز درمانی و واحدهای تولیدی را با چالش مواجه کرده است.

فرماندار رباط‌کریم تأکید کرد: این شهرستان همانند دیگر نقاط کشور درگیر مشکلات زیرساختی و محدودیت تأمین انرژی است، اما انتظار می‌رود در همین شرایط هم، مردم از حق خود برای دانستن زمان و مدت قطعی‌ها برخوردار باشند.

آقاعلیخانی با اشاره به گزارش‌های مردمی و بررسی‌های میدانی گفت: مطالبه جدی شهروندان، شفافیت در اطلاع‌رسانی و وجود جدول زمان‌بندی مشخص برای قطعی‌هاست. نباید مردم در بی‌خبری کامل بمانند یا از کار و زندگی بیفتند.

وی همچنین از دستگاه‌های خدمات‌رسان خواست با افزایش هماهنگی و هم‌افزایی، راهکارهایی برای کاهش بار مصرف و مدیریت عادلانه توزیع منابع تدوین کنند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 4 مرداد 1404
  • ساعت 10
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 1
Aa