پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 2 ارديبهشت 1404
کد 10109

بازدید فرماندار و شهردار رباط‌کریم از محله اصغرآباد

فرماندار شهرستان رباط‌کریم، به همراه عمرانی فرمانداری و شهردار رباط کریم با حضور در محله اصغرآباد از مسجد صاحب‌الزمان (عج) و معابر این محله بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم؛رضا آقاعلیخانی، فرماندار رباط‌کریم، عصر امروز در راستای بررسی مسائل محله اصغرآباد، ابتدا در مسجد صاحب‌الزمان (عج) حضور یافت و با اهالی این محله به گفت‌وگو پرداخت. 

وی در این دیدار با تأکید بر اهمیت ارتباط مستقیم با مردم، اظهار داشت: «هدف ما از این بازدیدها، شنیدن مشکلات و دغدغه‌های شهروندان و رفع آن‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن است. محله اصغرآباد از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است و با همکاری دستگاه‌های اجرایی، می‌توانیم گام‌های مؤثری برای توسعه و بهبود آن برداریم.

فرماندار رباط‌کریم در ادامه به‌صورت میدانی از کوچه‌ها و خیابان‌های محله اصغرآباد بازدید کرد و ضمن بررسی وضعیت زیرساخت‌ها، دستورات لازم برای پیگیری مشکلات مطرح‌شده توسط اهالی را صادر نمود. این بازدید که با همراهی شهردار و جمعی از مسئولان محلی انجام شد، نشان‌دهنده تعهد فرمانداری به رسیدگی به مطالبات مردمی است.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 2 ارديبهشت 1404
  • ساعت 13
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 1
Aa