در دیداری صمیمی، رئیس و اعضای شورای نگهبان شهرستان رباطکریم با رضا آقاعلیخانی، فرماندار شهرستان، دیدار و گفتگو کردند. این نشست با محوریت تعامل، هماهنگی و بررسی روند نظارت بر انتخابات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رباطکریم، حجت الاسلام و المسلمین کوثری نیا رئیس شورای نگهبان شهرستان رباطکریم و اعضای این شورا با حضور در محل فرمانداری با رضا آقاعلیخانی فرماندار رباطکریم، دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست، طرفین بر ضرورت تقویت هماهنگی بین نهاد اجرایی و نظارتی در راستای برگزاری انتخابات سالم و قانونمند تأکید کردند.
فرماندار رباطکریم ضمن خوشآمدگویی به اعضای شورای نگهبان، نقش این شورا را در صیانت از آراء مردم و اجرای صحیح قانون اساسی مهم و تأثیرگذار دانست و بر همکاری همهجانبه فرمانداری با نهادهای نظارتی تأکید کرد.
این دیدار در فضایی صمیمی و با تأکید بر همافزایی و تعامل سازنده میان دو نهاد برگزار شد.