پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 27 فروردين 1404
کد 10089

برگزاری نخستین جلسه مقابله با قاچاق کالا و ارز در شهرستان رباط‌کریم

اولین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان رباط‌کریم به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور مسئولان ذی‌ربط برگزار شد. در این نشست بر لزوم تشدید نظارت‌ها و هماهنگی بین دستگاه‌ها برای مقابله مؤثر با این پدیده تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم؛نخستین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان رباط‌کریم با هدف بررسی روند مقابله با قاچاق در حوزه‌های مختلف، به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و نظارتی برگزار شد.

در این جلسه، وضعیت موجود، چالش‌ها و آسیب‌های ناشی از قاچاق کالا و ارز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری در سخنانی با اشاره به اهمیت مقابله با این پدیده، اظهار داشت: قاچاق کالا و ارز علاوه بر آسیب به تولید ملی، امنیت اقتصادی کشور را نیز تهدید می‌کند و مقابله با آن نیازمند عزم جدی، انسجام دستگاه‌ها و مشارکت عمومی است.

وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای برخورد با متخلفان، افزود:باید با برنامه‌ریزی دقیق، اقدامات میدانی، افزایش آگاهی عمومی و بهره‌گیری از ظرفیت گشت‌های مشترک، با این پدیده مقابله‌ای هدفمند و مستمر داشته باشیم.

در ادامه، دستگاه‌های عضو گزارش عملکرد و پیشنهادات خود را ارائه کرده و تصمیماتی برای تقویت روند مبارزه با قاچاق در سطح شهرستان اتخاذ شد.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 27 فروردين 1404
  • ساعت 14
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 0
Aa