دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 1 بهمن 1403
کد 10011

نواخته شدن زنگ هوای پاک در مدرسه شهید خلج شهرستان رباط کریم

به مناسبت هفته هوای پاک زنگ هوای پاک در یکی از مدارس شهرستان رباط کریم نواخته شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم؛ زنگ هوای پاک در مدرسه شهید خلج شهرستان رباط کریم با حضور رضا آقاعلیخانی سرپرست فرمانداری رباط‌کریم،علیرضا فاضلی رئیس اداره محیط زیست رباط‌کریم،مهدی حسینی رئيس آموزش و پرورش و دیگر مسئولین در تاریخ ۱ بهمن ۱۴۰۳ نواخته شد. 

سرپرست فرمانداری شهرستان رباط‌کریم با بیان اینکه هفته هوای پاک،فرصتی برای تاکید حفاظت از محیط زیست و هوای پاک است گفت :کاهش تولید زباله ،جداسازی زباله ها و تفکیک از مبدا و اهمیت به درختکاری راهکاری مناسب جهت کاهش آلودگی های محیط زیست است . 

آقاعلیخانی تصریح کرد: امروزه کشور با چالش های ناترازی انرژی و آلودگی هوا متاثر شده لذا تلاش برای رفع این چالش ها وظیفه ای انسانی و ملی اشت که مشارکت همگانی را طلب می کند.

همزمان با نواخته شدن زنگ هوای پاک ، محتوای آموزشی در خصوص اهمیت هوای سالم و حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان ارائه گردید.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 1 بهمن 1403
  • ساعت 09
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 0
Aa